Drone piloot gezocht?

Heb je online gezocht naar drone piloten om bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, documentaire of promotiefilm te maken? Het huren van drone met een erkende piloot geeft je de garantie dat zij je opdracht veilig en verantwoord uitvoeren, iemand met veel kennis van zaken en ervaring. Een drone piloot moet een bijzonder veelzijdig persoon zijn. Zo bezit onze drone piloot door de vliegopleiding bijvoorbeeld veel technische kennis en vaardigheden. Daarnaast is hij flexibel inzetbaar, onafhankelijk, vindingrijk, stressbestendig, niet bang uitgevallen en heeft hij een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Een gecertificeerde en ervaren drone piloot

Uiteraard heeft Mixfinity Explore een officiële drone piloot voor het maken van drone foto’s en video’s. Als je online gezocht hebt naar een drone piloot, zijn er ongetwijfeld ook amateurpiloten die in de zoekresultaten naar voren komen. Het huren van een drone met erkende piloot geeft echter zoveel meer mogelijkheden, een veilige shoot en een mooier resultaat. Wij weten dat het nodig is vooraf tijd, geld of energie te besteden als je uiteindelijk goed werk wilt afleveren en tevreden klanten wilt hebben. Daarom hebben wij geïnvesteerd in de opleiding en bevoegdheden van onze drone piloot. Zo weet je direct dat kwaliteit bij ons altijd hoog in het vaandel staat.

Meer informatie over het huren van een drone met piloot

Wil je een drone met piloot huren? Dan kunnen we ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de prijs hiervan. Bij Mixfinity Explore werken we op alle mogelijke manieren transparant. Geen geheimzinnig en omslachtig gedoe met het opvragen van offertes, maar gewoon de prijzen van drone opnames overzichtelijk op de website. Zo weet je direct waar je aan toe bent met het laten maken van een drone film bijvoorbeeld. Naast het huren van een drone piloot bevat ieder pakket het professioneel nabewerken van een of meerdere foto’s. Je hebt dan misschien wel online gezocht op het huren van een drone met piloot, maar hebt met Mixfinity Explore een totaalaanbieder van drone beelden en opnames gevonden!

Neem contact op