Een drone video laten maken

Het doel van het laten maken van een drone video: je publiek informeren, verrassen, inspireren of verbazen. Het filmen met een drone geeft de mogelijkheid een bepaalde gebeurtenis of object vanuit een ander perspectief vast te leggen en te presenteren.

Drone film over een gebeurtenis of object laten maken

Wil jij bijvoorbeeld een drone film laten maken om een panoramisch overzicht te geven van een bepaald landschap of bedrijfsinstelling? Of een bedrijfsfilm met behulp van een drone, waarin wordt laten zien wie er werkt, waar er gewerkt wordt en hoe er gewerkt wordt? Of wil je een drone huren voor een mooie luchtvideo van een monumentaal pand, als aanvulling op ‘gewone’ beelden voor een documentaire hierover? Naast een luchtvideo kun je natuurlijk ook een luchtfoto laten maken, eventueel met een 360° kijkhoek.

Professionele bedrijfsfilm met behulp van een drone

Niet alle promotie heeft altijd de producten of diensten die een bedrijf aanbiedt als onderwerp. Voor intern gebruik, internet of tv kun je ook een drone video laten maken waarin je bedrijf centraal staat. In deze drone film kun je natuurlijk de kijker wel kennis laten maken met je producten of diensten, maar een drone bedrijfsfilm kan ook meer informatie verschaffen over de werkwijze of medewerkers. De camera met een 4K beeldresolutie, gestabiliseerd door de bevestiging aan een gimbal, maakt het mogelijk tijdens het filmen met een drone haarscherpe beelden te maken.

De bewegende beelden van een drone video houden de aandacht van de kijker langer vast. Door een drone film kun je klanten of andere geïnteresseerden op een duidelijke en efficiënte manier met je bedrijf kennis laten maken. Het filmen met een drone heeft de ooit zo saaie bedrijfsfilm weer hip gemaakt, zeker wanneer er sprake is van de juiste beelden en muziek.