Luchtfotografie met een drone

Luchtfotografie met een drone geeft een geheel nieuw perspectief. Een drone kan zowel hoog als laag vliegen, en zelfs tussen objecten door. Hierdoor kunnen zaken zoals gebouwen of schepen, evenementen, landschappen of terreinen door een drone op een unieke en verrassende manier in beeld worden gebracht. Concrete voorbeelden? Wat dacht je van het laten maken van een luchtfoto van je bedrijfspand, een sportwedstrijd, festival, evenement of bruiloft? Naast luchtfotografie met een drone zijn natuurlijk ook videobeelden mogelijk, zoals het laten maken van beelden voor een documentaire of drone bedrijfsfilm.

Een professionele luchtfoto laten maken

Als je online gezocht hebt op een drone fotograaf is het goed om te weten dat er verschil is tussen een amateurpiloot en een erkende drone piloot. Ben je echt op zoek naar adembenemende luchtfotografie met een drone, en wil je op een veilige en verantwoorde manier een luchtfoto laten maken, dan is het duidelijk dat er gezocht is naar een erkende drone piloot.

Heb je trouwens specifiek gezocht naar een drone fotograaf die het laten maken van een luchtfoto een geheel nieuwe dynamische dimensie geeft? Dan kan Mixfinity Explore je van dienst zijn door de unieke manier van registratie door de drone met 360° luchtfotografie!

Benieuwd naar de prijs van een drone luchtfoto?

Hoewel we bij Mixfinity Explore soms op verrassende manier werken, begrijpen we dat jij als klant niet op verrassingen zit te wachten als het aankomt op de prijs van een drone luchtfoto. Daarom kun je gewoon op onze website vinden wat het laten maken van drone beelden kost. Er zijn diverse pakketten die verschillen in maximale opnametijd, aantal foto’s in hoge resolutie en aantal nabewerkte foto’s. In sommige gevallen is in de prijs naast het laten maken van een drone luchtfoto ook een print op een aluminium fotoplaat inbegrepen. Mocht je aparte wensen hebben als het aankomt op het maken van een drone luchtfoto, neem dan contact op voor een prijs voor maatwerk.

Neem contact op