Over ons

Mixfinity Explore is een professioneel bedrijf dat haarscherpe drone opnames en beelden voor je maakt. Deze zijn duidelijk, helder en overzichtelijk door de 4K-camera die bevestigd is aan een gyroscoop. Omdat wij altijd streven naar perfectie, laten we je niet zomaar een drone inhuren. Hier huur je namelijk een bemande drone in, waarbij onze gecertificeerde drone cameraman volledig tot je dienst staat.

Herontdek de wereld met behulp van drone beelden en opnames

De wereld leek geen geheimen meer te hebben, alles was in beeld gebracht met foto’s en video’s. Tot het moment waarop we kennismaakten met drones. Deze kleine helikopters laten je alles zien in vogelvlucht door middel van drone beelden en opnames. De eindeloze mogelijkheden inspireren je om de wereld te gaan herontdekken en dit op vernieuwende wijze te presenteren. Een bedrijfsvideo, promotievideo of documentaire: met behulp van een drone worden verrassende en vooral betoverende beelden gemaakt.

 

 

Professioneel fotograferen of filmen met een drone

Bij Mixfinity Explore vind je een combinatie van mensen met enerzijds een technische, en anderzijds een grafische achtergrond. Dit maakt dat je bij ons bedrijf precies aan het juiste adres bent voor het laten maken van adembenemende drone beelden en opnames. De mooie intro op deze pagina bekeken? Als je uit de regio Gorinchem, Dordrecht of Breda komt zullen er ongetwijfeld bekende beelden of opnames tussen zitten, al vragen we ons af of je ze al eens vanuit het oogpunt van een drone hebt gezien. En dat is dus precies wat een drone huren met piloot voor je kan doen: je nieuwe inzichten geven vanuit een ander perspectief!

Neem contact op